Απόφοιτοι

Οδηγίες για τους φοιτητές που αναμένεται να αποφοιτήσουν

Η Τελετή Αποφοίτησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο "Hilton Park" (Λευκωσία). Η Τελετή Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Σχολή Οικονομικών Επσιτημών και Διοίκησης, ώρα έναρξης 1:30μ.μ.
Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών & Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, ώρα έναρξης 7:00μ.μ.

Σημειώστε, πως δεν υπάρχει χώρος φύλαξης για τα προσωπικά αντικείμενα των φοιτητών και παρακαλούνται οι συμμετέχοντες για λόγους ασφαλείας όπως διευθετήσουν τη φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων προτού προσέλθουν στις αίθουσες ετοιμασίας φοιτητών.

1. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΒΕΝΝΟΥ (απαραίτητη προϋπόθεση)

Όλοι οι φοιτητές που αναμένεται να αποφοιτήσουν θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής μέσω της Διαδικτυακής Πύλης μέχρι και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, ενώ θα πρέπει να προπληρώσουν το ενοίκιο ή να αγοράσουν την τήβεννο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τήβεννο πατήστε εδώ.

Φοιτητές που δε συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής ή δεν προπληρώσουν το ενοίκιο της τηβέννου ή δεν την αγοράσουν ακολουθώντας τα χρονοδιαγράμματα, δε θα δικαιούνται να συμμετάσχουν στην Τελετή.

2. ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ

Οι απόφοιτοι που θα λάβουν μέρος στην Τελετή Αποφοίτησης θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής (Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία) ως ακολούθως:

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, μεταξύ των ωρών 11:30-12:00μ. (όχι αργότερα από τις 12:00μ.)

Σχολές Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών & Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, μεταξύ των ωρών 5:00-5:30μ.μ. (όχι αργότερα από τις 5:30μ.μ.)

Οι προσκεκλημένοι των αποφοίτων θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους ως εξής:

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, μέχρι τη 1:00μ.μ.

Σχολές Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών & Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, μέχρι τις 6:30μ.μ.

Σημ.: Μετά τις πιο πάνω ώρες η Υπηρεσία Φύλαξης του χώρου δε θα επιτρέπει την είσοδο σε κανέναΕπίσης, ενημερώνουμε πως δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 5 ετών.

3. ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Σε κάθε φοιτητή που θα δηλώσει συμμετοχή στην Τελετή με τήβεννο, θα του αποσταλεί ταχυδρομικώς πρόσκληση. Όσοι θα παρευρεθούν στην Τελετή, θα πρέπει να προσκομίσουν την πρόσκληση κατά την είσοδό τους στην αίθουσα. Σημειώνεται ότι χωρίς την επίδειξη της πρόσκλησης στους συνεργάτες της εταιρίας φύλαξης του χώρου, δε θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα. Σε φοιτητή που θα δηλώσει συμμετοχή στην Τελετή με τήβεννο, θα αποσταλούν μία (1) προσωπική πρόσκληση και τέσσερις (4) προσκλήσεις για τους καλεσμένους του. Στην προσωπική πρόσκληση του φοιτητή, θα υπάρχει αύξοντας αριθμός, ο οποίος θα αντιστοιχεί στον αριθμό της θέσης που θα πρέπει να καθίσει ο κάτοχος της αντίστοιχης αριθμημένης πρόσκλησης. Ο ίδιος αριθμός θα αναγράφεται στο μπροστινό μέρος της πρόσκλησης, ενώ θα αναγράφεται και στο κάθισμα, το οποίο θα έχει o φοιτητής καθόλη τη διάρκεια της Τελετής. Με την παραλαβή του ταχυδρομικού φακέλου, παρακαλείται ο φοιτητής να αποστείλει η-μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας τον αύξοντα αριθμό που θα αναγράφεται στην πρόσκληση.  Τέλος, σημειώνεται πως οι τέσσερις (4) προσκλήσεις που θα αποσταλούν στον κάθε φοιτητή για τους καλεσμένους του, δε θα είναι αριθμημένες.

Τονίζεται πως για την ομαλότερη διεξαγωγή της εκδήλωσης δε θα επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα της Τελετής Αποφοίτησης σε παιδιά κάτω των 5 ετών.  Άτομα που θα συνοδεύουν μεγαλύτερα παιδιά, παρακαλούνται θερμά να τα επιτηρούν αυστηρά, ώστε να μη διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή της Τελετής.  Ακόμη,  κατά τη διάρκεια της Τελετής απαγορεύεται η οποιαδήποτε μετακίνηση στο χώρο της εκδήλωσης, η φωτογράφηση, η οπτικογράφηση και η χρήση των κινητών τηλεφώνων, ώστε να μη διαταραχθεί η ομαλή διεξαγωγή της Τελετής.

4. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

Οι τίτλοι σπουδών και οι αναλυτικές βαθμολογίες των αποφοίτων θα αποσταλούν ταχυδρομικώς (συστημένη αλληλογραφία) από την αρμόδια Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών του ΑΠΚΥ.

5. ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ / ΟΠΤΙΚΟΓΡΑΦΗΣΗ

Τη φωτογράφηση και την οπτικογράφηση της Τελετής ανέλαβε το φωτογραφείο «Twins».  Πληροφορίες για το κόστος των φωτογραφιών, του DVD και για πακέτα προσφορών έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο https://studiotwins.zenfolio.com/Η φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της Τελετής σε αίθουσα του ξενοδοχείου (θα υπάρχουν σημάνσεις στο χώρο).

Για παραγγελία αντιτύπων DVD και φωτογραφιών παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με το φωτογραφείο «Twins», που βρίσκεται στη λεωφόρο Κυριάκου Μάτση 17 ΑΒΓ, 1082 Άγιοι Ομολογητές, τηλ. +357-22317625. Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του φωτογραφείου https://studiotwins.zenfolio.com/ την πρώτη Τρίτη μετά την Τελετή.