Τελετή Αποφοίτησης 2019

Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι,

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της ΧΙI Τελετής Αποφοίτησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), η οποία αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Σκοπός της δημιουργίας του συγκεκριμένου ιστοχώρου είναι η καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή σας σχετικά με τη διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης.

Η φετινή Τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο "Χίλτον Παρκ" στη Λευκωσία και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του συνδέσμουhttps://goo.gl/1HArNa ως ακολούθως:

  • Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, 1:30μ.μ.
  • Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών & Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, 7:00μ.μ.

Το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 περάτωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους 1020 απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων 5 απόφοιτοι διδακτορικών προγραμμάτων. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης και ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας (αναφορικά με τους χαιρετισμούς, δείτε τα αντίστοιχα προγράμματα). Και στις δύο περιπτώσεις, η Τελετή αναμένεται να διαρκέσει μία (1) ώρα και τριάντα (30) λεπτά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθώντας τις οδηγίες του ιστότοπου και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα καθορισμένα χρονικά πλαίσια.

Στον ιστοχώρο θα βρείτε, μεταξύ άλλων, χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το χώρο διεξαγωγής της Τελετής, καθώς και σχετικές πληροφορίες για τις μετακινήσεις σας από και προς τα κυπριακά αεροδρόμια και από και προς το χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης. Ακόμη, σας παρέχεται πληροφόρηση σχετικά με την ενοικίαση ή αγορά της τηβέννου του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, απαραίτητη για τη διαδικασία της απονομής των τίτλων σπουδών, καθώς και για τη φωτογράφηση και οπτικογράφηση της Τελετής. Σας προτρέπουμε να διαβάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί που στόχο έχουν τη δική σας διευκόλυνση και απρόσκοπτη συμμετοχή στην Τελετή Αποφοίτησης.

Ελπίζουμε να βρείτε την πλοήγηση στον ιστότοπό μας ευχάριστη, αλλά πάνω από όλα ενημερωτική και πρακτική. Παρακαλούμε για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση της Τελετής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εκδηλώσεων του ΑΠΚΥ στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας ευχαριστούμε.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής.