Πληροφορίες για Τήβεννο Μελών ΔΕΠ

Το Ακαδημαϊκό Προσωπικό (μέλη ΔΕΠ) που θα συμμετάσχει στην Τελετή (θα πορευθεί εν πομπή) θα πρέπει οπωσδήποτε να φοράει είτε την τήβεννο του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου είτε τη δική του.

Η εταιρία Eurojet (γωνία Μακαρίου Γ' και Γευγελή, αρ. 2, τηλ.: +357 22375050) είναι η προμηθεύτρια εταιρία της τηβέννου του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, από την οποία θα μπορεί είτε να την ενοικιάσει είτε να την αγοράσει μέσω του συνδέσμου της εταιρίας https://gownhirecyprus.com/index.php?route=account/login μέχρι και την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019.  Τονίζεται, πως οι oποιεσδήποτε ενέργειες για αγορά ή ενοικίαση της τηβέννου, θα πρέπει να γίνουν από τα ίδια τα μέλη ΔΕΠ.

Με τη λήξη της Τελετής Αποφοίτησης, τα μέλη ΔΕΠ που θα ενοικιάσουν την τήβεννο θα έχουν τη δυνατότητα παράδοσης της τηβέννου στην εταιρία Eurojet στην αίθουσα ετοιμασίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να τηρήσουν τους Όρους Ενοικίασης της εταιρίας, όπως αυτοί τους έχουν γνωστοποιηθεί στα βήματα παραγγελίας της τηβέννου.

Στην τήβεννο θα τοποθετηθεί η πόρπη με το έμβλημα του «Υπολογιστή των Αντικυθήρων».

Σημειώνεται πως το Ακαδημαϊκό Προσωπικό (μέλη ΔΕΠ) που δε θα φορέσει τήβεννο, θα μπορέσει να παρακολουθήσει την Τελετή Αποφοίτησης, αλλά δε θα μπορέσει να πορευθεί εν πομπή.