Δήλωση Συμμετοχής

Η δήλωση για συμμετοχή στην Τελετή Αποφοίτησης γίνεται μέσω της Διαδικτυακής Πύλης μέχρι και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021. Για πρόσβαση στην Πύλη ακολουθήστε τις πιο κάτω οδηγίες:

  1. Συνδεθείτε στη διαδικτυακή πύλη https://erp.ouc.ac.cy:5443/irj/portal χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πρόσβασης σας (τα ίδια που χρησιμοποιείτε για την Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης).
  2. Στο μενού κάτω από την επιλογή «Αιτήματα», επιλέξτε «Τελετή Αποφοίτησης».
  3. Θα εμφανιστεί η οθόνη «Δεδομένα Αποφοίτησης» με στοιχεία που αφορούν το πρόγραμμα σπουδών σας και την ημερομηνία και ώρα της Τελετής.
  4. Επιλέξτε τη γραμμή (πατήστε το τετράγωνο αριστερά από το Πρόγραμμα Σπουδών), ώστε να αλλάξει χρώμα και στη συνέχεια την επιλογή «Συμμετοχή στην Τελετή».
  5. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, δηλώστε κατά πόσο θα συμμετάσχετε στην Τελετή και αν έχετε τήβεννο του ΑΠΚΥ ή αν σκοπεύετε να ενοικιάσετε ή να αγοράσετε την τήβεννο.
  1. Πατήστε την επιλογή «Αλλαγή Δεδομένων» για να αποσταλεί η δήλωσή σας.
  2. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε στοιχεία της δήλωσής σας (π.χ. τελικά δε θα συμμετάσχετε στην Τελετή), επαναλάβετε την πιο πάνω διαδικασία και ταυτόχρονα ενημερώστε το Γραφείο Εκδηλώσεων αποστέλλοντας η-μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.